Vytisknout recept
Rybí polévka
Rybí filé osolíme a prudce osmahneme na oleji. Z části másla a prosáté mouky připravíme světlou jíšku, zředíme vodou a povaříme. Přidáme na kousky nakrájené filé a povaříme. Polévku dochutíme solí, zakapeme citrónem, přidáme zbytek másla a omytou posekanou petržel nebo pažitku. Podáváme s opraženou vekou nakrájenou na kostičky nebo nudličky.Pro zpestření je možno do polévky s filé přidat a povařit mraženou zeleninu dle vlastního výběru.
Porce
norma MŠ
Suroviny
Porce
norma MŠ
Suroviny
Poznámky k receptu

MŠ Těchlovice, Děčín

Sdílet tento recept
 

Napsat komentář

Váš e-mail nebude nikde zobrazen. Povinná pole jsou označena *

Odeslat komentář